Ned Bellamy

  0 Hayranı Var
  •   Doğum Yeri: Ohio
  •  Doğum Tarihi: 7 Mayıs 1957
Oyuncu Ned Bellamy Biyografisi

Bellamy Dayton, Ohio'da doğdu. UCLA mezun olduktan sonra, tiyatro şirketi adam aktör Tim Robbins ile oyuncuların Çete tabanlı Los Angeles kurdu.2 [1][2]
"Kıyafetler" başlıklı Seinfeld dizisinin bir bölümünde rol aldı. Ayrıca Paul, Alman asker doğar, Waltons Sezon 8 Bölüm bir Amerikan rolü oynadı.
Kardeşi Mark Bellamy, 2003 yılından 2006 yılına kadar Kenya Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi oldu

Filmografi

1990 Ölümcül Cazibe Adolph
Derin Ormanda Jerome Spears 1992
Bob Roberts Uzi Kornhauser
Evrensel Asker FBI Ajanı
House IV Lee
1993 Carnosaur Fallon
1994 Cobb Ray
Ed Wood Dr. Tom Mason
Shawshank Redemption Youngblood
1996 Seinfeld Eddie Elbisesi
1997 Con Air Helikopter Pilotu
O Lanet Olası Kedi Ajan #1
1999 Yılında John Malkovich Derek Mantini Olmak
Paul Edwards Beşik Sallanacak
2000 Charlie'nin Melekleri Kızıl Yıldız Sistemleri Müdürü
2003 Kaçak Jüri Jerome
2004 Jeff Ridenhour-Thomas Gördü
2004 Scrubs Dr. Yeşil
Dogtown Peter Darling 2005 Lordlar
Buz Hasadı Sidney
Kader Güvenlik Görevlisi 2006 Tenacious D ve Seç
2007 Jericho Yardımcısı Perkins
2008 Alacakaranlık Waylon Forge
Savaş, Inc. Veliahdı UK-Yu-Fay Taqnufmini/Zubleh
2007-2008 Terminator: Sarah Connor Chronicles'da Ed Winston
2011 Çılgın Gözler Bob
Treme Vincent Abreu
2012 Gazeteci Tyree Van Wetter
Django Unchained Wilson
2013 İstediğiniz George Davis
Kubbe Rev. Lester Coggins Altında
Haklı Gerald Johns
2007-2008; 2011 WordGirl Koç, Balık Satan Adam
2014 Ceza Alan Anderson
2016 Gotham Müdür Carlson Gri

 
  Ned Bellamy Rol Aldığı Filmler - Ned Bellamy Filmleri Tümünü Gör
Testere 7
  87 Dk.
Jigsaw’un ölümcül oyunları devam e...
  •   5
  •   2
Puan 4.8
  Ned Bellamy Resimleri Tümünü Gör