Joanna Douglas

  0 Hayranı Var
  •   Doğum Yeri: Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada
  •  Doğum Tarihi: 11 Nisan 1983
Oyuncu Joanna Douglas Biyografisi

Douglas Sault Ste doğdu. Marie, Ontario. Bir ergen olarak, Douglas lisede zor bir zaman vardı. Annesi yeni bir başlangıç yapmak için okul bölgesi değiştirmesine izin verdi. Dans katılımı sonunda daha fazla arkadaş yapmak için ona yardım etti.Sanat bir ilgi gelişti o dans ile oldu. Böylece zevk aldı yüksek okulunda drama programına katıldı. Ancak, annesinin peşinden kararını başlangıçta desteklemiyordu oyunculuk
Douglas "harika bir fırsat" olarak Erica rol nitelendirdi. Ayrıca dizide yazma övgüde bulundu.
Film olmasına rağmen, "onu dehşete düşürüyorlar" çünkü franchise filmlerin hiçbirini görmedi 3D Gördüm rolüyle ilgili, söyledi.

Filmografi

2007 iyilerin Hepsi Evli Zoe
2008 Sınır Andrea 1 Bölüm Downie
2008 Dört Atlısı Angie video
2009 St. Roz Minnie Sekreteri
2009 Aşk Havva Miller TV Filmi bir Şans Alarak
2009 Flashpoint Zoe Granger bölüm 1
2010 Heartland Victoria 1. Bölüm
2010 Happy Town Memur Kabuk Jenkins 6 Bölüm
2010 Çaylak Memur Ashley Kennedy bölüm 1
2010 Gördüm 3D Joan
Doyle 2011 Cumhuriyet Leah Jordan 1 Bölüm
(Röportaj)2011 Olmanın Frank Göster kendini 1 Bölüm
Film Godfrey İlk başrolü Allison 2011 Yeni Yıl
2011 Depo 13 Courtney Moore Bölüm 1
(49 Bölüm)2009-2011 Yılları Olmak Erica Samantha Garip Dizi Normal
Merhaba Ekim 2011 Mona
2 2012 Takım Elbise Myra Harrison Bölüm 1 Sezon
2012 Kırık Kalp Sendromu Carol kısa
2012 Kaydetme 1 Heather Gün Bölüm 6 Sezon Umut
1 2012 Algılama Bölüm 1 Sezon
2013 Dinleyici Paula Kral 1. Bölüm "Soğuk Depolama"
2016 11.22.63

 
  Joanna Douglas Rol Aldığı Filmler - Joanna Douglas Filmleri Tümünü Gör
Testere 7
  87 Dk.
Jigsaw’un ölümcül oyunları devam e...
  •   5
  •   3
Puan 6.3
  Joanna Douglas Resimleri Tümünü Gör